Gyakran Ismételt Kérdések

Az átláthatóságért és érthetőségért

Az adatvédelemmel kapcsolatos kérésekért kattintson ide!

Mit jelent a mobilbarát tartalom? Miért Fontos?

A weboldal akkor mobilbarát, ha ugyan az a tartalom jelenik meg, mobilon, mint PC-n/laptopon de a weboldal alkalmazodik a kis képernyőhöz.
Az internetes forgalom egyre nagyobb része mobilon zajlik, így alkalmazkodni kell ezekhez a terndekhez.


Mitől biztonságos egy weboldal?

A weboldal biztonsága egy szerteágazó dolog. Köze van hozzá az ügyfél gépének, a szolgáltatóknak, különböző szervereknek, és a tulajnak valamint a fejlsztőnek. A weblap kódja és jómagam is az adatok védelme érdekében vagyunk elkötelezve, de ezt a többi szereplőről már nem tudjuk biztosan állítani.


Meddig támogatott egy-egy weboldal?

A weboldalakat, melyeket ügyfél rendel meg azokat a megrendelt időszakra támogatom 100%-n. A lejárati idő után csak apró és szükséges javításokat szoktam alkalmazni.


Miért szerepel két ár a csomagoknál?

A felső a havi előfizetési konstrukció, míg az alsó az egy éves konstrukciót takarja. Az éves csomag esetében a 12 hónapból csak 10 ára van kiszámlázva, a maradék kettő az ajándék.


Hogyan történik a megrendelés?

A csomag kiválastása után egy űrlapot kell kitöltened, ami eljut hozzám. Ezek után felveszem a kapcsolatot Veled, és átbeszéjük a dolgokat. Ezek után kezdődik el a munka.


Hogyan történik az elállás?

Mivel a weboldal készítés egy szolgáltatás, így a 14 napos elállási jog nem érvényes. Így ha szerződést szeretnél bontani a megrendelés és fizetés után, akkor minden adatot (pl.:jelszavak) a rendelkezésedre bocsátok, és a befizetett összeg egy részét visszakapod.